Nuk çuditemi fare që deri në pranverën e ardhshme ky trend do të bëjë (sërish) namin!

Vëmë bast që pjesa më e madhe e juaja e ka një veshje apo akesor me print leopardi në garderobë.

Dhe duke e konsideruar bastin të fitura, na lini t’ju informojmë se krijuesit e stilit duket se e kanë të vështirë të heqin dorë nga ky print, ndaj si shumë e shumë vite edhe këtë sezon ky trend qëndron krenar në fron duke qenë  kryefjala e veshjeve tuaja, të paktën deri në pranverën e ardhshme.

Për herë të parë printi leopard njohu shkëlqimin e tij në vitin 1947 kur Christian Dior e përfshiu në koleksionin e tij ‘New Look’. Qysh prej atij viti ky print nuk njohu kurrë zbehje…

Previous ArticleNext Article