Garderoba minimaliste e viteve 90’ të Penelope Cruz e meriton edhe një herë vëmendjen!

Penélope Cruz ka krijuar atë lloj karriere për të cilën shumë aktorë aspirues mund të ëndërrojnë. Gjatë rrugës, ajo ka fituar një Oscar për performancën e saj të spikatur në Vicky Cristina Barcelona.

 

 

Ndërsa gjatë gjithë karrierës së saj ka patur  arritje të mëdha, ajo gjithashtu zbukuroi tapetin e kuq në fustane të paharrueshëm. Përgjatë viteve ’90 dhe fillimit të viteve ’00, fare e re në moshë Cruz ishte e prirur për të shtuar një prekje të dhuntisë spanjolle në veshjet e saj. Ashtu si shumë nga bashkëkohësit e saj në atë kohë të tilla si Jennifer Aniston, Ëinona Ryder dhe Gëyneth Paltroë, Cruz më shpesh ka zgjedhur një estetikë minimaliste.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article