KreuStil Jetese

Mbretëresha e Spanjës elegante, por sikur së fundi është dobësuar ca si shumë!

Eleganca është mjaft e vlerësuar në ditët tona, por ku përfundon ajo dhe fillon një peshë që mund të konsiderohet shqetësuese? Mbretëresha e Spanjës, së fundi, ka lënë vend për admirim me pamjen e saj, por edhe për debat. Ajo është vlerësuar përherë për linjat e saj dhe ndonëse është nënë e dy vajzave, ka arritur të ruajë një peshë trupore të admirueshme. Megjithatë, kur u shfaq tani në edicionin e parë “Retina ECO Award’s” në Fondacionin Giner de Los Rios, u duke sikur ishte dobësuar më shumë se c`duhet. Fustani i zi klasik ia theksonte edhe më teper humbjen e peshës, aq sa disa ndjekës nisën të pyesnin se mos monarkja 48 vjecare ka ndonjë problem.

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF