Orinda ka një model veshjeje këtë vit, e na pëlqen shumë!

Kur je një nënë e re si Orinda Huta, kërkon ta kombinosh modën me prakticitetin. Dhe moderatorja, e ka gjetur zgjidhjen për këtë: veshjet me kopsa! Janë të lehta për t`u manovruar kur je me një beb të vogël me vete që kërkon të pijë. Pastaj, trendet e fundit i përfshijnë, dhe kështu një rrugë e dy punë: edhe “fashion”, edhe praktike!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article