Veshjet më të mira ‘street style’ në Javën e Modës në New York!

 

Pas gati dy vitesh në izolim, Java e Modës në Nju Jork është kthyer me gëzim të shfrenuar dhe rrugët po mushen me dashuri për modën. Të kapur nga fotografi i ‘street style’ Tyler Joe, të pranishmit ndriçuan rrugët prej betoni me një përzierje të guximshme modelesh dhe ngjyrash fluoreshente.

Cilësuar si veshjet më të mira të eventit të rëndësishëm të modës, këto janë paraqitjet më morën më shumë vëmendje në rrugët ë Neë Yorkut.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article