Çifti i momentit; 10 fotot më të bukura të Jennifer Lopez dhe Ben Affleck

Bennifer është rikthyer dhe ndonëse kanë kaluar 17 vite që ata nuk kanë qenë bashkë, rikthimi i Jennifer Lopez dhe Ben Affleck duket si rikthim i besimit tek dashuria e vërtetë.

Ndërkohë që Bennifer është sërish çifti i momentit për nostalgjikët e 17 viteve më parë dhe për ata që në atë kohë kanë fëmijë ju sjellim në vëmendje 10 foto nga momentet më të bukura të dy aktorëve në fillim të dashurisë së tyre.

Previous ArticleNext Article