Nuk shkon xhinsi me xhins? Kombinimet e yjeve na tregojnë të kundërtën! 

Për një kohë të gjatë është menduar se kombinimi “all jeans” krijon shumë uniformitet, dhe se një look i tillë, lë shumë për të dëshiruar. Kjo është arsyeja që ai është shmangur për një kohë të gjatë, por tani duket po preferohet aq sa të kthehet edhe në një nga tendencat më tërheqëse të momentit. Mjaft VIP-a e kanë sjellë në mënyrë të guximshme këtë kombinim, dhe jo pa sukses:

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article