Nicole Kidman, rrëfen për herë të parë: “U lëndova shumë nga ndarja me Tom”!

Nicole Kidman ka bërë një rrëfim të rrallë për “Harper`s Bazaar” lidhur me martesën e mëparshme me Tom Cruise. Ajo tregoi presionin e madh mediatik dhe ndikimin e tij. “Isha e vogël, mbase ua kisha ofruar atyre vetë. Mund të kem qenë pak e frikësuar, por gjithmonë përpiqem të jem sa më e hapur. Unë thjesht preferoj të jetoj në këtë mënyrë”, u shpreh aktorja që shtoi se ishte lënduar shumë nga ndarja me yllin hollivudian. Kidman dhe Cruise, 59 vjec, kanë qenë të martuar nga viti 1990 deri në 2001. Ata nuk patën fëmijë me njëri-tjetrin por adoptuan Isabella-n, sot 28 vjec dhe Connor, 26.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article