Veshjet kult të stilit të rrugës këtë javë!

Për një leksion stili sot, nuk është patjetër e nevojshme të shihen pasarelat, sepse ato shpeshherë tregojnë krijime që më tepër i takojnë fantazisë sesa përdorimit të përditshëm. Stili i rrugës ndërkohë, mund të ofrojë ide të mira e shumë më praktike për kombinime të këndshme dhe të shërbejë si një orientim i mirë për trended e sezonit. Ja veshjet më interesante të javës:

Previous ArticleNext Article