“Te gjumi dhe buka ju ha”, Fifi debaton me banorët për ushqimet

Kanë kaluar vetëm pak ditë nga hyrja e banorëve në “Big Brother VIP” dhe debatet e para kanë nisur. Ka qenë Fifi ajo që ka debatuar, duke qenë e pakënaqur nga banorët pasi nuk e kishin pyetur për listën e ushqimeve.

Ajo e revoltuar shprehet se pa mish nuk jeton dot dhe me patjetër duhet të vendoset gjithmonë në listë, duke theksuar se të gjithë banorët e shtëpisë duhet të pyeten kur lista bëhet gati.

Gjatë debatit Beniada i thotë se po kapet me budalliqe, ndërsa Fifi i thotë, “Për gjumë dhe bukë ju ha”. Ndërkohë që Ardit Çuni, i cili po merrej me listën i del në mbrojtje Beniadës duke u shprehur se nuk mund të presin derisa t’i dalë gjumë asaj.

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article