Ekspertët folën: Këto trende thonjsh, do të bëjnë namin gjatë 2022-shit!

Vitin e kaluar, pati një lloj manie të vërtetë pas thonjve; Instagrami u mbush me foto që dëshmuan një kthesë dramatike ndaj gjërave të cilave duhet t`u kushtojmë vëmendje. Me format nga më të ndryshmet, ngjyrat befasuese dhe zbukurimet me gurë, thonjtë po kthehen tashmë në një art më vete. Ja trendet që do t`i shohim kudo në vitin 2022:

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article