Dobësitë më të mëdha të shenjës së Shigjetarit, sipas një astrologu! 

Nëse e festoni ditëlindjen tuaj përafërsisht midis 22 nëntorit dhe 21 dhjetorit, kjo ju bën një Shigjetar – një nga shenjat më të lira dhe me fat të zodiakut. Por pjesa e mirë klasike e Shigjetarit mund të ketë një anë të errët, pasi këto shenja zjarri janë të njohur si persona që mendojnë se i dinë të gjitha, thotë Telegrafi.

Shigjetarët kozmikë kanë sigurisht tipare të panumërta të admirueshme të personalitetit, por të qenit i vetëdijshëm për dobësitë më të mëdha të shenjave të zodiakut të Shigjetarit është një pjesë e rëndësishme për ta njohur këtë shenjë në një mënyrë më realiste.

Shigjetarët janë shenjat e ndryshueshme të zjarrit të zodiakut, gjë që i bën ata aventurierë të pasionuar, të cilët janë gjithmonë të hapur për të provuar gjëra të reja. Megjithatë, interesi i tyre i vazhdueshëm për dije, gjithashtu mund t’i bëjë ata lehtësisht të mërzitshëm, të padurueshëm dhe madje edhe pak të pakujdesshëm ndaj ndjenjave të njerëzve të tjerë.

Por, çdo shenjë e zodiakut ka dobësi dhe pika të forta unike dhe asnjëra nuk është më e mirë apo më e keqe se tjetra.Ja cilat janë ato të Shigjetarit:

Mund të duken si të pakujdesshëm

Marrin përsipër rreziqe

Mund të jenë paragjykues

I largohen problemeve të tyre

Mërziten lehtë

Janë të prirur për ekzagjerime

Mund të jenë adhurues të tepërt të festave

Previous ArticleNext Article