Maluma e konfirmon zyrtarisht, ja kur vjen në Tiranë!

Këngëtari i shumëadhuruar nga vajzat, Maluma e konfirmoi zyrtarisht koncertin e tij të shumëpritur në Tiranë.

Dy vite më parë, kur u njoftua se Maluma do të vintë në vendin tonë,  dhjetëra adhurues të këngëtarit nxituan të blinin biletën për aktivitetin u njpftua asokohe se do të mbahej në Ditën e Verës.

Por për shkak të pandemisë së koronavirusit, eventi u anullua në atë moment e më pas, u shty disa herë.

Tashmë, artisti latin ka publikuar datat e reja të turneut europian I cili e sjell dhe në Shqipëri në në 14 mars 2022, po në Ditën e Verës.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article