Këtë s`e prisnim! Çfarë ndodh me rrobat e mbretëreshës kur ajo nuk i përdor më! 

Veshjet e mbretëreshës Elisabetë tërheqin gjithmonë vëmendjen, sidomos për shkak se shumica e tyre kanë ngjyra të forta e të gjalla. Pak e dinë megjithatë se cfarë ndodh me këto rroba kur sovrania nuk i vesh më.

Elisaberta e II ka një garderobë befasuese, dhe shfaqet përherë elegante në eventet zyrtare.

Ajo nuk i qëndron shumë rregullave strikte të Familjes Mbretërore Britanike kur vjen fjala tek veshja, por ndjek deri diku trendet e modës.

Ajo nuk preferon të veshë dy herë të njëjtën gjë në ceremoni të rëndësishme, por as nuk i hedh veshjet e saj. Mbretëresha duket se i riciklon ose më sakte, i modifikon kur mërzitet prej tyre thjesht që të duken pak më ndryshe. Edhe nëse vendos t`i largojë përfundimisht, ato i shiten publikut sa më larg, dhe askush nuk duhet ta dijë që kanë qenë të sajat.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article