“Beaty look” për Vitin e Ri: Ide për make up-in dhe flokët nga yjet! 

Trendet e momentit, të gjitha tregojnë se preferenca e padiskutueshme për festat e fundvitit është efekti “gloë” . Në fakt, kjo është koha për të “ndricuar” me dritën tonë të brendshme. Ndaj edhe i jepet dritë jeshile edhe modeleve të thjeshta të flokëve, nga ato që mund të bëhen dhe në shtëpi. Por që duhen kombinuar me “shkëlqim” make up-i apo edhe veshjeje. Për ta bërë vështrimin sa më tërheqës, mund të luhet me ngjyrën e florinjtë e të argjentë; buzëkuqi i kuq i fortë preferohet ndjeshëm, ndërsa për flokët mund të dilni per darkë edhe me një “bisht” të thjeshtë!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article