Hundë pak më ndryshe, buzë më të vogla: Kur Bora ishte pjesë e “O sa mirë”, cfarë ndryshimi!

Bora Zemani është kthyer në qendre e vëmendjes muajve të fundit, sidomos me historinë e saj me ish-të dashurin, Donald Veshaj. Së fundi, festoi 30 vjetorin e lindjes dhe festa e ditëlindjes së saj, u mediatizua edhe ajo shumë gjithashtu.

Bora është sot një nga moderatoret më simpatike. Por jo më larg se në 2016 , ajo dukej disi më ndryshe nga episodet e hit-serialit komik “O Sa Mirë”, që ka qenë në atë kohë shumë i shikuar, kujton Express.

Në episodin e 78-të të këtij seriali, shfaqet si e ftuar e veçantë për të takuar nga afër studentët e kolegjit dhe për të zgjedhur një prej tyre për një spot reklamues.

Pamja e saj atëherë ishte shumë më ndryshe nga ajo që është sot, vazhdon Express, por që edhe në atë kohë tiparet e bukurisë ishin të dukshme.

Previous ArticleNext Article