Kujdesi për flokët, thonjtë, lëkurën e duart, të cilat janë të ekspozuara ndaj temperaturave të ulëta dhe acarit, kanë nevojë për mbrojtje shtesë. Sigurisht, ne na shqetësojnë ditët e ftohta, ndaj po ju japim disa këshilla në mënyrë që disa gjëra të mos mungojnë në çantën tuaj:

1. Mbani gjithmonë në çantë doreza për të mbrojtur lëkurën e duarve.
2. Mbaje me vete një kapuç dhe shall.
3. Mos harroni vazelinën e buzëve.
4. Mbani në çantë kremin e duarve.

Dhe, pa dyshim, shumë të rëndësishme, maska dhe dezinfekstues mbrojtës kundër Covid.
Do të dukeni më bukur dhe do ndiheni akoma më mirë.