Fustanet e linosë që “do të bëjnë namin” këtë verë!

Ka diçka sentimentale tek veshjet e linosë, të cilat automatikisht i lidhim me stinën e ngrohtë. Jo vetëm këmishat e pantallonat, por prej disa kohësh janë shumë të preferuara fustanet me këtë lloj pëlhure: është një mënyrë e thjeshtë për t`i shtuar ngjyrë, joshje dhe prakticitet garderobës verore. Ja modelet e preferuara të kësaj vere:

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article