20.5 C
Tirana
E premte, 9 Qershor, 2023
spot_imgspot_img

Surprizon Madonna, nxjerr në ankand organin e saj gjenital duke ‘lindur’ bimë

Diva e muzikës, Madonna i ka befasuar të gjithë me projektin e saj të fundit. Ajo ka krijuar një seri me NFT, pra art teknologjik që tregon një trajtë të animuar të saj në 3D duke lindur shumë gjëra nga organi i saj gjenital.

Këngëtarja Madonna ka marrë pjesë në krijimin e tre NFT-je. Tre veprat plotësojnë triptikun Nëna e Krijimit dhe përfaqësojnë një formë të ndryshme të lindjes në botën tonë bashkëkohore. Këto vepra do të dalin në shitje dhe vlera e tyre do të variojë nga 31 deri në 35 mijë dollarë. Të gjitha paratë që do të mblidhen do të jepen për organizatat jo fitimprurëse dhe do të ndihmojnë fëmjët dhe gratë në botë. 

Nëna e Natyrës

E para e serisë është Nëna e Natyrës – Në një mjedis të ftohtë laboratorik, pa asnjë shenjë jete, një hapje i hap rrugën një dege që shndërrohet në një pemë plot gjallëri. Ai shtyn kundër gravitetit dhe lulet lulëzojnë. Pema mund të përkulet apo edhe të thyhet, por ajo vazhdon të rikrijohet dhe të lulëzojë. Kjo vepër përmban tekst të ri nga Madonna.

Nëna e Evolucionit

Vepra e dytë, e titulluar Nëna e Evolucionit , prek udhëtimin e metamorfozës së fluturave, të cilat janë një nga krijimet më të bukura në natyrë dhe një shenjë shprese. Fluturat janë një metaforë për paradoksin se bota po digjet në një skenë postapokaliptike, por ka ende prova të jetës. Ne vazhdojmë të lindim, pavarësisht se çfarë shkatërrimi po ndodh, pa marrë parasysh çfarë shtypjeje kemi. Ai transmeton mesazhin e rëndësishëm që nëse prisni që bota të jetë e përsosur ose jeta juaj të jetë e përsosur për të krijuar art, kjo nuk do të ndodhë kurrë. Ne duhet ta bëjmë atë, për mbijetesën tonë në këtë botë kaotike, të paparashikueshme. Vepra përmban tekste nga kënga ikonë e Madonna Justify My Love , dhe muzikë origjinale nga Igor Bardykin.


Nëna e Teknologjisë

Puna përfundimtare është Nëna e Teknologjisë , dhe zhvillohet në një pyll të bukur, duke përshkruar mënyrën se si shkenca mund të lindë dritë në botë, por vetëm nëse përdoret me vetëdijen e duhur. Centipeda përfaqëson teknologjinë – si forcën jetëdhënëse ashtu edhe rreziqet e saj, krahasimin e errësirës dhe dritës. Teknologjia vazhdon të evoluojë në botën fizike, natyrore dhe reale; ne mund të bëjmë çfarë të duam, por kjo ka pasoja. Natyra në fund do të fitojë në fund. Vepra përmban poezinë e Rumiut.

easy dinner ideas

te ngjashme

Te fundit