Lista e dëshirave, këtë javë shtohet me 9 veshje të reja!

Tendencat e modës mund të ndryshojnë masivisht nga sezoni në sezon, megjithatë, disa gjëra mbeten të pandryshuara, sic është preferenca për motivet floreale, fustanet e lirshme verore apo këpucët “perfekte”. Nga fustanet rozë, tek këpucët e sheshta “balerina”, lista e dëshirave këtë javë shtohet me 9 veshje dhe aksesorë të reja:

Lissa Dress

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article