“Kukulla e gjallë” është transformuar në një zonjushë të mrekullueshme! 

Ishte vetëm 6 vjeç kur doli për herë të parë në skenën e “Romanian`s got talent”. Me hirin dhe bukurinë e saj, balerina e vogël Alexandra Siverenco pushtoi zemrat e publikut dhe jurisë.

Në episodin e 4-të të emisionit “Rumunët kanë talent”, Aleksandra arriti në finalen e garës. Edhe nëse nuk fitoi, performanca e vajzës nga Republika e Moldavisë mbeti në kujtesën e jurisë. Kërcimi i saj i këndshëm i mahniti të gjithë.

 Një anëtare e jurisë tha se donte të kishte “ një vajzë të vogël si ajo!”, ndërsa një tjetër u shpreh “i mahnitur me pjekurinë që tregon teksa lëviz. Kësaj i shtoj dy sy të bukur dhe dy gropëza në faqe. Çfarë mund të kërkojmë tjetër prej saj?

Kanë kaluar 8 vjet që prej atëherë, dhe Aleksandra është shndërruar në një zonjushë të bukur. Përveç baletit, ajo mësoi edhe të luante piano dhe hipizmin.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article