Për klubin e kaçurrelëseve; ja 10 kremërat më të mira për flokët tuaj!

Një rutinë e shkëlqyer e flokëve kaçurrelë mund të duket krejtësisht e ndryshme nga një kokë që ka flokë të drejta. Ndoshta ju i përmbaheni klasikëve me një xhel të shkëlqyeshëm dhe pak kondicioner, ose mund të jeni një besnike e shkumës apo vajrave të flokëve. Pavarësisht nga lloji i kaçurrelave, shanset janë që të përfitoni nga përdorimi i një kremi fantastik për kaçurrela. Kur kërkoni një krem për kaçurrela, disa komponentë kryesorë janë thelbësorë. Duhet të hidratohet dhe t’i shtojë fryrje flokëve të lëshuar dhe të thatë. Produkti duhet gjithashtu të sigurojë rrëshqitje të mjaftueshme për t’u shkëputur dhe për t’u krehur sipas stilit tuaj, dhe duhet t’i mbajë kaçurrelat tuaja në vend pa një peshë të shtuar ose yndyrë të tepërt.
Nëse bëni pjesë në klubin e kaçurrelëseve dhe edne nuk keni gjetur një krem për të cilin betoheni, më poshtë ju rendisim disa nga sugjerimet më të shpeshta që bëjnë parukierët e famshëm nëpër botë.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article