Pique dhe Shakira takohen në Barcelonë për të rënë dakord për divorcin e tyre

Shakira dhe Pique janë parë duke u larguar nga një firmë ligjore në Barcelonë. Ky fakt tregon se procedurat për divorcin e tyre janë në vazhdim dhe të dy po bashkëpunojnë për ta bërë atë sa më shpejt.

Çifti tashmë ka konfirmuar së fundmi se, pavarësisht trashëgimisë së madhe që duhet të ndajnë, prioriteti i të dyve është të mos bëjnë luftë dhe të ofrojnë më të mirën për fëmijët e tyre.

Javët e fundit, lojtari i Barcelonës është parë me Klarën, partneren e tij të re, duke shijuar disa momente së bashku. Ka zëra se Shakira gjithashtu mund të rindërtojë jetën e saj, megjithëse ky informacion është më i paqartë dhe i pakonfirmuar.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article