“Future Home Real Estate”, 7 vite lider në treg!

Në mesin e angazhimeve të shumta, shpesh e kemi të vështirë që të gjejmë kohën e duhur për gjëra të rëndësishme, siç është edhe gjetja e shtëpisë ideale.

Për të shmangur gabimet e mundshme në rast blerje-shitje-qira, mjafton t’u besojmë më të mirëve, kompanisë më të madhe imobilare në Shqipëri, “Future Home Real Estate”, e cila spikat për shërbimin fantastik dhe të pakrahasueshëm.

Këtë të shtunë, më 24 shtator, ishte një ditë e shënuar për “Future Home” pasi festoi 7-vjetorin e kompanisë.

Future Home Real Estate” me rastin e këtij 7-vjetori organizoi një event special për të festuar mes miqsh jo vetëm ditëlindjen e kompanisë dhe sukseset e arritura deri më tani, por duke ndarë me ta edhe synimet e ardhshme të “Future Home” të cilat gjithmonë janë avangarde për tregun.

Gjatë këtyre viteve, “Future Home” ka ardhur duke u rritur, dhe kjo edhe falë motivimit që kjo kompani u mundëson liderëve të saj të rinj, të cilët përpiqen të japin çdo ditë shërbimin e duhur për gjithë klientët e tyre. Stafi i “Future Home” kujdeset me profesionalizëm t’u ofrojë më të mirën.

Për të gjithë ata që dëshirojnë të blejnë, shesin apo të japin e marrin prona me qira, mjafton të kontaktojnë me “Future Home” dhe do të marrin këshillat e duhura dhe shërbimin e merituar!

Future Home Real Estate” me rastin e 7-vjetorit organizoi një event special, ku stafi dhe gjithë të ftuarit festuan këtë ditë të rëndësishme për kompaninë.

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article