Pese kombinime yll për minifundin e zi!

“Momenti” i minifundit është rikthyer, por për shumë femra, ai mbetet gjithmonë më shumë sesa vetëm një trend. Një pjesë e mirë janë lidhur me këtë veshje që në adoleshencë. Variantet janë nga më të ndryshmet: klasike, të gjithanshme, mund të stilohen në lloj-lloj mënyrash  dhe nuk janë vetëm për verën, por mund të mbahen gjatë gjithë vitit! Ja pesë kombinime mjaft interesante të kësaj periudhe për minifundin e zi:

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article