KreuStil Jetese

Si i hoqi kilet e tepërta, këngëtarja shqiptare: “Nuk kam bërë balon gastrik”!  

Si i hoqi kilet e tepërta, këngëtarja shqiptare: “Nuk kam

Me shndërrimin drastik që i bëri pamjes së saj, këngëtarja shqiptare  Linda Halimi, mbetet një shembull i mirë për të gjithë ata që duan të humbasin peshë. Linda arriti të heqë kilogramët e tepërt e në të njëjtën kohë, të tonifikojë e të nxjerrë në pah format perfekte të trupit. 

Jeta e shëndetshme dhe aktiviteti fizik ishin celësi i suksesit për të; pas zhvendosjes në Shtetet e Bashkuara të Amerikë, Linda, sic pohon dhe vetë, ka punuar një kohë edhe si trajnere personale.  

Si i hoqi kilet e tepërta, këngëtarja shqiptare: “Nuk kam bërë balon gastrik”!  

Me shndërrimin drastik që i bëri pamjes së saj, këngëtarja shqiptare  Linda Halimi, mbetet një shembull i mirë për të gjithë ata që duan të humbasin peshë. Linda arriti të heqë kilogramët e tepërt e në të njëjtën kohë, të tonifikojë e të nxjerrë në pah format perfekte të trupit. 

Jeta e shëndetshme dhe aktiviteti fizik ishin celësi i suksesit për të; pas zhvendosjes në Shtetet e Bashkuara të Amerikë, Linda, sic pohon dhe vetë, ka punuar një kohë edhe si trajnere personale.  

Por këngëtares së hitit “S’të fal” nuk i ka pëlqyer aspak një artikull i shkruar së fundmi në mediat shqiptare, ku përmenden disa fytyra publike që kanë humbur peshë përmes balonit gastrik. Ajo ka publikuar një pamje të shkrimit në fjalë në InstaStory, dhe sipër tij ka shkruar: “Sa kot…asnjëherë s’kam bërë balonin gastrik”. 

Këngëtarja nga Vitia është rrëfyer me herët se në fillimet e karrierës e ka vuajtur shumë faktin që kishte aq peshë, dhe thoshte se për këtë, se për shkak të kësaj, kishte hasur në shumë paragjykime.  

A post shared by @linditaworld

Por këngëtares së hitit “S’të fal” nuk i ka pëlqyer aspak një artikull i shkruar së fundmi në mediat shqiptare, ku përmenden disa fytyra publike që kanë humbur peshë përmes balonit gastrik. Ajo ka publikuar një pamje të shkrimit në fjalë në InstaStory, dhe sipër tij ka shkruar: “Sa kot…asnjëherë s’e kam bërë balonin gastrik”. 

Këngëtarja nga Vitia është rrëfyer me herët se në fillimet e karrierës e ka vuajtur shumë faktin që kishte aq peshë, dhe thoshte se për këtë, se për shkak të kësaj, kishte hasur në shumë paragjykime.  

Tags:

Home bordo

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF