KreuCelebrity

BORDO KIDS! Jeni gati për revistën tuaj?!

BORDO KIDS! Jeni gati për revistën tuaj?!

Tashmë e dini: mënyra për të qenë dhe ju pjesë e “Bordo Kids”, është përmes këtij konkursi. Si të bëhesh pjesë:


1- Dërgo 1 foto në DM me emrin dhe moshën e fëmijës suaj.
2- Fotot do të publikohen në faqen e Instagramit @bordodigital deri në datën 10 Maj, ora 12:00.
3-5 fotot që kanë marrë më shumë like, do të bëhen pjesë e një prej editorialeve të revistës “Bordo Kids”, që do të dalë në Festën e Fëmijëve, më 1 Qershor!
4- Dhe sigurisht ju duhet të ndiqni faqen @bordodigital

PS. Për çdo pyetje që keni, apo për t’u bërë pjesë e kësaj reviste mos hezito të marrësh në numrin e telefonit: 0 69 303 0810

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF