KreuStil Jetese

Festo 1 Qershorin me Bordo!; Super GIVEAWAY, super dhurata!

Festo 1 Qershorin me Bordo!; Super GIVEAWAY, super dhurata!

Revista “Bordo” herë pas herë zgjedh që të vijë me dhurata për gjithë ndjekësit e saj me anë të GIVEAWAY-ve që realizon. Pas konkursit që u realizua për “Bordo Kids” është koha që të gjithë të marrin pjesë në GIVEAWAY, në mënyrë që 1 Qershori të bëhet më i bukur për ju dhe fëmijët tuaj! 

Me anë të një postimi në rrjetin social Instagram, revista “Bordo” ka bërë të ditur rregullat e GIVEAWAY, ku shkruhej, “Festo 1 Qershorin me Bordo! Duke ju falënderuar që na ndiqni dhe jeni tashmë pjesë e jona, veçanërisht për angazhimin tuaj në “Bordo Kids”, duam t’ju bëjmë një dhuratë të vogël përmes këtij GIVEAWAY!

A post shared by Ilda Lumani (@ildalumani)

Tags:

Home bordo

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF