KreuStil Jetese

Event i veçantë; Degustimi i verërave të kantinës “Gran Sasso”!

Event i veçantë; Degustimi i verërave të kantinës

Vera është shoqëruesja më e mirë e mbrëmjeve tonë dhe padyshim eventet ku degustohen verëra janë kaq të bukura dhe nuk duhen humbur. Së fundmi adhuruesit e verërave patën mundësi të shijonin disa nga etiketat më të mira të kantinës “Gran Sasso” nga @fantiniwines

Të gjithë të pranishmit në këtë event të veçantë degustuan 5 etiketa nën shpjegimin e somelieres @e.cenko_sommelier, duke mësuar veçoritë e secilës prej tyre. E ku ka më mirë që teksa shijon një gotë me verë, mëson edhe përbërjen e karakteristikat e saj.

Në këtë mbrëmje nuk munguan as pjatat e krijuara me shumë dashuri dhe posaçërisht për secilën etiketë nga @edart.restorant ?️ Evente të tilla jo vetëm të ofrojnë disa orë të bukura, të mbushin me energji pozitive, por edhe të zgjerojnë njohuritë rreth botës së verërave. 

LMComercial, marka që ofron padyshim produktet më të mira në treg, kujdeset gjithmonë që të vijë pranë klientëve të saj besnikë dhe atyre të rinj me evente speciale..

Tags:

Home bordo

Bordo
Gusht - No.61

SHKARKO VERSIONIN PDF