KreuBeauty

5 tendencat e flokëve që duhen pasur parasysh në vitin 2024, sipas ekspertëve!

5 tendencat e flokëve që duhen pasur parasysh në vitin 2024,

Sipas ekspertëve të bukurisë dhe stilit, duket se ky vit sa i përket flokevë do t’i japë rëndësinë e duhur shëndetit të flokëve. Të shndritshëm, në gjatësi mesatare dhe ngjyra natyrale duket se janë disa nga cilësitë që një flok duhet të ketë për viti  2024.

Ngjyra natyrale 

5 tendencat e flokëve që duhen pasur parasysh në vitin 2024,

Prerje e mesme 

5 tendencat e flokëve që duhen pasur parasysh në vitin 2024,

Stilim minimalist

5 tendencat e flokëve që duhen pasur parasysh në vitin 2024,

Flokë të shëndetshëm

5 tendencat e flokëve që duhen pasur parasysh në vitin 2024,

Aksesorë natyralë

5 tendencat e flokëve që duhen pasur parasysh në vitin 2024,

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF