KreuBusull

Çfarë duhet të presësh nga hoteli i parë Louis Vuitton?

Çfarë duhet të presësh nga hoteli i parë Louis

Louis Vuitton është ndoshta një nga emrat e parë që mund të mendojmë kur pyetemi për markat e modës luksoze. Pas krijimit të stileve ikonike të modës për vite, marka është gati të zgjerojë krahët e saj në botë për biznesin e akomodimit. Sipas Fashion Netëork, marka planifikon të transformojë selinë e saj aktuale të markës në Paris në një hotel. Thuhet se LV Hotel do të vendoset në 103 Champs Elysees në vitin 2026.

Çfarë duhet të presësh nga hoteli i parë Louis

I njohur globalisht për modën e tij të nivelit të lartë, hoteli LV pritet të ketë të gjitha gjërat luksoze. Një raport nga editorji.com thotë se hoteli parashikohet të mbulojë pothuajse 6000 m2 dhe do të vendoset në 103-111 de l'Avenue, pranë dyqanit më të madh të Louis Vuitton në botë.

Në fakt, thuhet se hoteli do të jetë i dizajnuar që të ngjajë me një çantë gjigante Louis Vuitton të stolisur me kopsa. Megjithatë, sipas raporteve të Glitter Magazine, planet që përfshijnë kush është duke projektuar hotelin ose mbikëqyrjen e rinovimit ende nuk janë publikuar. Edhe pse kjo do të jetë një iniciativë e parë në llojin e vet nga manjati i modës, ata kanë bashkëpunuar më herët me restorante të ndryshme për eksperienca të ushqimit dhe modës në qytete të ndryshme.

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF