KreuCelebrity

A do t'i bashkohet Travis Kelce, Taylor Swift në Evropë?

A do t'i bashkohet Travis Kelce, Taylor Swift në Evropë?

Taylor Swift po përgatitet për një turne në të gjatë Evropën. Duke filluar në Paris dhe duke përfunduar në Londër, turneu është planifikuar të shtrihet në 14 vende të ndryshme dhe madje edhe më shumë qytete. Turneu i Eras është planifikuar të fillojë më 9 maj, me datën e përfundimit më 20 gusht.

Me të dashurin e saj, Travis Kelce, aktualisht duke pushuar gjatë sezonit jashtë sezonit, shumë kanë pyetur veten nëse fituesi i Super Bowl do t'i bashkohet asaj në turne. A do t'i bashkohet Travis Kelce, Taylor Swift në turneun evropian të Eras?

Ndërsa asgjë nuk është konfirmuar ende, Inbaal Honigman ka dalë me një parashikim. Travis dëshiron ta mbajë marrëdhënien e tij në një nivel të barabartë... Ai nuk dëshiron të humbasë stabilitetin që ka me zonjën e tij krijuese dhe do të vijë të vizitojë disa destinacione evropiane me të kur ajo të jetë në turne në kontinent.

A do t'i bashkohet Travis Kelce, Taylor Swift në Evropë?

Honigman pohon gjithashtu se Kelce do ta vizitojë për herë të dytë përpara se të fillojë sezoni i NFL. Kansas City Chiefs do të fillojë sezonin e tyre të rregullt më 5 shtator, kur do të presë ndeshjen e parë të sezonit. Por parasezoni fillon më 10 gusht.

Edhe pse Kelce ndoshta nuk do të luajë as në parasezon, ai duhet të ushtrohet me ekipin para fillimit të sezonit gjatë kampit stërvitor dhe gjatë gjithë muajit gusht. Kampi stërvitor në përgjithësi fillon në fund të korrikut. Swift do të jetë në Gjermani në atë kohë.

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF