KreuCelebrity

A po e përdor Romeon si Massimilianon? Heidi Baci në siklet!

A po e përdor Romeon si Massimilianon? Heidi Baci në siklet!

Një lojë e zhvilluar nga ”Big Brother”  e cila nxiti debate e rrefime, e vuri ne siklet Heidi Bacin per shkak te nje pyetje anonime ku thuhej: A po e përdor ti marrëdhënien me Romeon siç bëre me Massimilianon në Grande Fratello?

A po e përdor Romeon si Massimilianon? Heidi Baci në siklet!

Heidi, qe me se shumti ka preferuar te heshte per këtë histori, Heidi u tradhtua nga gjuha e trupit, qe tregoi se ajo nuk u ndje mire nga prejka e ketij subjekti. Heidi u përgjigj duke theksuar se me Romeon ka ndjenja të pastra ndërsa ajo që ndodhi në formatin Grande Fratello ishte grackë pasi sipas saj iu kthye e gjithë shtëpia kundra për një gabim.

A po e përdor Romeon si Massimilianon? Heidi Baci në siklet!

 

"Situata në Grande Fratello ka qenë shumë ndryshe”, tha ajo. "Kam ndjerë presion dhe kam bërë një gabim. Nuk kam pasur fuqinë të ndaj disa gjëra”, shton Heidi. Situata ishte aq e komplikuar saqë ndjeu që kishte të gjithë shtëpinë kundër, dhe ndaj asaj situatat u keqinterpretuan, duke e bërë që të ndihej keq,”-shtoi konkurrentja. Heidi sqaroi se ajo çfarë ndodhi në Itali ishte “një grackë” dhe një “situatë jashtëzakonisht shumë larg” nga marrëdhënia “shumë të pastër dhe të bukur” që po përjeton me Romeon, dhe që e bën ajo të ndihet e lumtur. Ky moment i ndërlikuar i jetës së saj u bë një temë diskutimi të madh në të gjithë Italinë, por tani ajo ndihet si një person i ndryshuar dhe me një marrëdhënie të re që e vlerëson shumë.

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF