KreuCelebrity

A u shfaq shtëpia e “Home Alone” në Friends?Përgjigjet drejtori artistik!

A u shfaq shtëpia e “Home Alone” në

Ka shumë teori fansash që thjesht duken shumë qesharake për t'iu kushtuar ndonjë lloj vëmendjeje, por më pas ka disa që i befasojnë të gjithë. Një nga këto është një teori që shtëpia në të cilën Monika dhe Chandler zhvendosen në Friends është në fakt shtëpia e McCallister's nga Home Alone.

A u shfaq shtëpia e “Home Alone” në

Teoria, e cila ekziston prej disa vitesh, u nda përsëri në një postim në Instagram nga Scott Westwood, i cili përdori pjesë nga seriali i njohur i kombinuar me ato nga filmi i vitit 1990 për të "dëshmuar" se shtëpia e parë në episodin e sezonit 10 me titull "The One Where Chandler Gets Caught" është shtëpia e parë në Home Alone.

A u shfaq shtëpia e “Home Alone” në

Videoja ka mbledhur mbi 14.4 milionë shikime dhe madje mori vëmendjen e një përdoruesi të quajtur Daren Janes, i cili tha se ishte drejtori artistik në sitcom me bazë në Nju-Jork.


“Kjo është qesharake. Më kapët”, komentoi Janes. “Unë isha drejtor artistik në FRIENDS dhe shtëpia ishte një set. Ne përdorëm mbështetjen e një kompanie të quajtur Pacific Studios, e cila u krijua për Home Alone sepse dukej më së miri nga dera dhe dritaret”.

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF