KreuCelebrity

Ajo është shumë e pasur: I dashuri i Taylor Swift, “në hall” për dhuratën e Shën Valentinit!

Ajo është shumë e pasur: I dashuri i Taylor Swift, “në

Sportisti Travis Kelce pohoi se dëshiron t’i bëjë këngëtares Taylor Swift dhuratën perfekte për Ditën e Shën Valentinit, por nuk e ka te lehte. Ne fund te fundit, cfare mund t`i blesh nje njeriu qe ka gjithcka?

Ajo është shumë e pasur: I dashuri i Taylor Swift, “në

Në episodin e 10 janarit të podcast-it të tij New Heights, Travis, dhe vëllai i tij, Jason Kelce, diskutuan se çfarë do t’u blinin grave të tyre për festën e ardhshme kur ai lexoi një reklamë nga sponsori i tyre i ri i programit, Etsy.

Ajo është shumë e pasur: I dashuri i Taylor Swift, “në

“Pavarësisht nëse po ndjeni presionin e Ditës së Shën Valentinit si unë dhe Jason, ose po përpiqeni të gjeni dhuratën e duhur për një tjetër të rëndësishëm, Etsy është destinacioni i duhur”, tha Travis në podcast, duke i dhene keshtu nje zgjidhje problemit.

Edhe vëllai i tij e konfirmoi se do t’i blejë gruas së tij diçka për Shën Valentin, por u shpreh se ne fakt, e ka zakon qe këtë ta beje gjithmone në momentin e fundit.

 

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF