KreuCelebrity

Al Pacino dhe Noor Alfallah darkojnë së bashku, pas mosmarrëveshjes për kujdestarinë!

Al Pacino dhe Noor Alfallah darkojnë së bashku, pas

Al Pacino dhe Noor Alfallah së fundmi u panë së bashku, duke shënuar një moment historik në marrëdhënien e tyre pas zgjidhjes së një mosmarrëveshjeje për kujdestarinë. Çifti, i veshur tërësisht të zeza, u panë teksa po largoheshin nga një restorant.

Fotot ekskluzive të siguruara nga “Page Six” kapën aktorin e famshëm dhe 30-vjeçaren nënë e një fëmije duke lënë një darkë komode në E. Baldi në Beverly Hills, Kaliforni.

Al Pacino dhe Noor Alfallah darkojnë së bashku, pas

Kjo dalje publike nënkupton një kapitull të ripërtërirë për Pacinon dhe Alfallah, të cilët mirëpritën djalin e tyre, Roman, në qershor 2023. Marrëdhënia e tyre kaloi një betejë ligjore mbi kujdestarinë, e cila përfundoi katër muaj më parë me një marrëveshje për kujdestarinë e përbashkët ligjore.

Pacino ra dakord të sigurojë mbështetje financiare, duke përfshirë mbulimin e tarifave ligjore, pagesat mujore të mbështetjes së fëmijëve dhe kontributet në një fond arsimor për Roman.

Al Pacino dhe Noor Alfallah darkojnë së bashku, pas

Pavarësisht kompleksitetit ligjor, përfaqësuesi i Pacino-s pohoi përkushtimin e çiftit ndaj njëri-tjetrit. Aktori, i njohur për rolet e tij në trilogjinë "The Godfather" dhe "Scent of a Ëoman", ka pranuar atësinë e Romanit. Romanca e tyre, që nisi fillimisht në prill 2022, lulëzoi gjatë pandemisë COVID-19.

Al Pacino dhe Noor Alfallah darkojnë së bashku, pas

Alfallah, e cila vjen nga një familje e pasur amerikane, ka qenë e lidhur në mënyrë romantike me figura të shquara si Mick Jagger dhe Nicolas Berggruen. Ajo u pa edhe me Clint Eastëood, për të cilin ka thënë se është një mik i familjes.

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF