KreuCelebrity

Befason sërish me pamjen e saj bashkëshortja e Kanye West!

Befason sërish me pamjen e saj bashkëshortja e Kanye West!

Në Javën e Modës, çdo look shihet me lupë nga adhuruesit e modelingut dhe modës. Milano është bërë epiqendra e botës këtë javë dhe pasarelat e tij janë mënyra më e mirë për të përcjellë artin e veshjes.

Shumë prej yjeve botërorë janë zhvendosur në Milano. Markat më të mira kanë propozuar dizajnet e tyre më të reja, shumë prej tyre të guximshme.

Befason sërish me pamjen e saj bashkëshortja e Kanye West!

Megjithatë, asnjë nuk mund ta mposht pamjen e fundit të Bianca Censorit, partnere e Kanye West, e cila ka qenë në Milano këtë javë, për të shfaqur një nga kostumet trupore më të guximshme. Çifti ka qenë një nga më të kërkuarit e mediave, sidomos për Bianca Censori dhe pamjen e saj.

Befason sërish me pamjen e saj bashkëshortja e Kanye West!

Gruaja e Kanye West zakonisht nuk është e turpshme kur bëhet fjalë për zgjedhjen e modeleve të saj. Kësaj radhe ajo ka zgjedhur një 'body' të zi, i cili nuk i lë asgjë imagjinatës. Përveç kësaj, ajo ka bërë një prerje flokësh të re bob me balluke.

Befason sërish me pamjen e saj bashkëshortja e Kanye West!

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF