KreuCelebrity

Cher kërkon kujdestarinë e djalit të saj 47-vjeçar: Cila është arsyeja?

Cher kërkon kujdestarinë e djalit të saj 47-vjeçar: Cila

Këngëtarja dhe aktorja e njohur Cher e ka gjetur veten përballë sfidës për të kërkuar kujdestarinë për djalin e saj 47-vjeçar, Elijah Blue Allman, i njohur profesionalisht si P. Exeter Blue. Elijah Blue Allman, fëmija i vetëm i Cher nga bashkimi i saj i shkurtër me këngëtarin e ndjerë Gregg Allman, po përballet me problemet e varësisë.

Cher, thellësisht e shqetësuar për mirëqenien e djalit të saj, ka ndërmarrë një hap të rëndësishëm ligjor, duke paraqitur kërkesën për kujdestari për të mbikëqyrur pasurinë e tij. Kjo lëvizje vjen nga shqetësimet se Elija mund të ketë probleme me menazhimin e financave të tij dhe të mos kujdeset për veten sikurse duhet.

Në dokumentet e marra nga gazeta e Nju-Jorkut “Page Six”, Cher shpreh shqetësimin e saj për çështjet e "shëndetit fizik dhe mendor" të Elijah. Cher pohon se nëse ai nuk mund të kujdeset për veten e tij, menaxhimi i pasurisë së tij do të ishte një detyrë edhe më e vështirë.

Cher kërkon kujdestarinë e djalit të saj 47-vjeçar: Cila

Përfaqësuesi ligjor i Cher thekson dashurinë e saj të thellë për Elijan, duke thënë se nëna e tij "e do jashtëzakonisht Elijan dhe ka vepruar gjithmonë me interesat e tij më të mira".

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF