KreuCelebrity

Detaje të reja/ Gisele Bundchen takohej me Joaquim Valente kur ishte ende me Tom Brady!

Detaje të reja/ Gisele Bundchen takohej me Joaquim Valente kur ishte ende

Pamjet e publikuara së fundmi të instruktorit të jiu-jitsu Joaquim Valente duke lënë shtëpinë e Gisele Bundchen në Miami, janë një dëshmi e romancës së tyre, pavarësisht çdo dyshimi të ngritur në lidhje me afatin kohor të marrëdhënies së tyre.  Ndërsa raportet zyrtare tregojnë se marrëdhënia e tyre filloi në qershor 2023, burime pranë Tom Brady sugjerojnë se mund të ketë filluar më herët.

"Ata duhet të shtojnë pas qershorit 2021. Atëherë titulli do të ishte i saktë”, tha një burim për TMZ. Lidhja e tyre shkon përtej thjesht romancës, pasi Gisele dhe Brady e kanë njohur Joaquim prej vitesh përmes mësimeve të jiu-jitsu të fëmijëve të tyre. Kjo njohje ka të ngjarë të kontribuojë në interesin e Brady për dinamikën e marrëdhënies së tyre.

Detaje të reja/ Gisele Bundchen takohej me Joaquim Valente kur ishte ende

Pavarësisht ndarjes së tyre, Gisele dhe Tom mbajnë një marrëdhënie miqësore bashkëprindërore, e dukshme nga kujdestaria e tyre e përbashkët e fëmijëve të tyre.

Ndërkohë, Gisele dhe Joaquim janë parë së bashku në vende të ndryshme, përfshirë Costa Rikën, ku kanë udhëtuar me fëmijët e saj. "Kur ata njoftuan divorcin në tetor 2022, Gisele iku në Costa Rika për 2 muaj”, tha një burim i brendshëm. "Joaquim fluturoi atje me të për 2 muaj. Ajo e merr seriozisht stërvitjen e saj jiu-jitsu".

Detaje të reja/ Gisele Bundchen takohej me Joaquim Valente kur ishte ende

Ata u panë së fundmi edhe në Miami duke e forcuar më tej lidhjen e tyre. "Joaquim është një djalë i mrekullueshëm. Ai është me këmbë në tokë, i sjellshëm dhe frymëzues", tha një burim për People. "Gisele ishte në mëdyshje për lidhjen pas divorcit. Ka qenë shumë e natyrshme që ajo të takohej me Joaquim”.

 

 

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF