KreuCelebrity

E dinit lidhjen e afërt familjare mes Dojna Mema dhe Marin Mema?

E dinit lidhjen e afërt familjare mes Dojna Mema dhe Marin Mema?

Kanë të njëjtin mbiemër dhe janë emra shumë të njohur të gazetarisë dhe moderimit në Shqipëri. Shumë prej jush mund ta kenë pyetur veten nëse mbiemri Mema i Dojnës dhe Marinit është diçka e rastësishme, apo ata kanë lidhje gjaku mes tyre. Ka qenë Dojna Mema ajo që është pyetur në programin “Oxygen” nëse ka lidhje familjare me gazetarin e njohur të Top Channel Marin Mema dhe përgjigja është po. Dojna dhe Marina janë fëmijë xhaxhallarësh, ndonëse pak mund ta dinë.

E dinit lidhjen e afërt familjare mes Dojna Mema dhe Marin Mema?

“E kam djalë xhaxhai. Është djalë fantastik. U qëndron besnik instikteve të tij dhe ka shumë pak të tillë. Është shumë e vështirë të gjesh sot djem të tillë. Jam krenare që jam vajza e xhaxhait të Marinit sepse është një person besnik dhe u shkon deri në fund ideve të veta”, tha Dojna Mema.

E dinit lidhjen e afërt familjare mes Dojna Mema dhe Marin Mema?

Bordo No.65
Dhjetor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF