KreuCelebrity

E pranon hapur, Zhaklin Lekatari ka tradhëtuar partnerin e saj!

E pranon hapur, Zhaklin Lekatari ka tradhëtuar partnerin e saj!

Zhaklin Lekatari ishte e ftuar në “INSPIRE PodCLASS”,ku ka treguar më shumë edhe për jetën e saj personale. E pyetur nga Alketa Vejsiu nese a ka tradhtuar ndonjëherë, Ish-opinionistja e “BBVIP2”, tha “Po” , duke e lidhur dicka të tillë me faktin qe njeriu në periudha të ndryshme të jetës së tij ka probleme në çift dhe nuk i zgjidh ato me partnerin, por zgjidhjen e gjen jashtë lidhjes.

E pranon hapur, Zhaklin Lekatari ka tradhëtuar partnerin e saj!


“Edhe më kanë tradhtuar, edhe kam tradhtuar. Unë nuk besoj tek ajo fjalia që: ‘Once a cheater, always a cheater’. Unë mendoj që njeriu në periudha të ndryshme të jetës së tij bën zgjedhje të ndryshme dhe mendoj që tradhtia nuk është me domosdoshmëri një arsye apo një qëllim për të dëmtuar tjetrin. Është një mungesë që ne kemi, dhe është një problem që ne kemi ndoshta me veten tonë dhe këtë problem nuk e zgjidhim në çift, apo me partnerin, apo edhe me veten tonë, por e gjejmë zgjidhjen jashtë.”– tha Zhaklina.

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF