KreuCelebrity

Endrik Beba kishte vetëm një peng nëse del nga Big Brother sonte!

Endrik Beba kishte vetëm një peng nëse del nga Big Brother sonte!

Endrik Beba mendon se do t’i shpëtojë eliminimit të sotëm nga shtëpia e “BBV”, te pakten kete tregoi gjatë një bisede me Romeon në oborrin e shtëpisë. Megjithatë, ai e ka marre parasysh duket edhe opsionin tjeter e tha se nëse ndodh e kundërta, të paktën ia arriti nje qellimi: T`i tregonte  publikut se ka talent në të kënduar.

Endrik Beba kishte vetëm një peng nëse del nga Big Brother sonte!

“Nëse qëndroj do ndryshoj komplet. Nëse është e shkruajtur të iki të paktën kam treguar që kam talent në këndim. Një nga gjërat që doja të arrija e arrita. E di që duhet të kisha luajtur dhe unë”, tha ai. Pikerisht mes tij, Eglës dhe Françeskës, publiku do të votojë banorin që do të lërë sot përfundimisht garën për çmimin e madh.

Endrik Beba kishte vetëm një peng nëse del nga Big Brother sonte!

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF