KreuCelebrity

Femrat e horoskopit që kanë fatin më të keq me meshkujt!

Femrat e horoskopit që kanë fatin më të keq me meshkujt!

Disa femrave thjesht nuk u ecën me meshkujt, por tani mund te justifikohen se fajin e kane yjet, dhe të mos e kërkojnë më atë tek vetja.

Femra Akrep

Arsyeja është e thjeshtë: nuk jeni të prirur për romancë. Për ju, dashuria është një përzierje e çiftëzimit absolut dhe një lufte të mirë. Shkoni e gjeni një burrë me këto specifika.


Femra Ujor

Ju përpiqeni të shihni të mirën tek mashkulli përballë dhe vazhdimisht gjeni sjellje që ju zhgënjen. Ju dëshironi shumë të besoni në dashuri, por logjika dhe shenjat nuk ju lejojnë. Ju mendoni se po jepni më të mirën tuaj, por ndonjëherë, nuk ndodh ajo qe mendonit…

Femra Dem

Gruaja që jep shumë, merr pak. Nëse ka një gjë që e karakterizon këtë femër, është zgjedhshmëria dhe edhe pse bën më të mirën, zakonisht përfundon me partnerë që nuk kënaqet shumë.

Femra Dash

Por a ka një grua Dash që është tradhtuar nga ndonjë mashkull? Për të pasur fat në dashuri, gruaja Dash duhet të bëjë atë që nuk sheh dhe dëgjon.

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF