KreuCelebrity

Flavio Qarri: Hyrja e Gaz Ujkashit, gjetje e produksionit!

Flavio Qarri: Hyrja e Gaz Ujkashit, gjetje e produksionit!

Parukieri Gazmend Ujkashi është një nga banorët e edicionit të tretë të “Big Brother VIP”. Lidhur me kastin e përzgjedhur, së fundmi gazetari Flavio Qarri ka folur për “Shqipëria Live” dhe ka shprehur pëlqimin për përzgjedhjen e kastit.

Ai tha se ky kast do të krijonte shikueshmëri jo vetëm në vendin tonë, por në çdo llojë vendi tjetër. Ai veçoi Gaz Ujkashin, duke thënë se ka qenë VIP që para shumë dekadave dhe sipas tij meriton heqjen e 'kapelës' kushdo që ka thënë emrin e tij.

“Ky lloj kasti do të kishte super shikueshmëri edhe në Itali e në çdo vend tjetër. Një shembull, Gazi Ujkashi ndoshta për brezin e TikTok-ut është një burrë që ‘po ky kush është’, por për ata që kanë jetuar Tiranën e disa dekadave të caktuara.

Flavio Qarri: Hyrja e Gaz Ujkashit, gjetje e produksionit!

Ata që kanë bërë një jetë të caktuar. Gazi ka qenë VIP para se ne në shqip, ta dinim ca ishte VIP-i. Për mua meriton një 'heqje kapele', ai që ka sugjeruar emrin e Gaz Ujkashit”.bordo.al

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF