KreuCelebrity

Jodie Foster: Gen Z është brezi më irritues në punë!

Jodie Foster: Gen Z është brezi më irritues në punë!
Personat e lindur nga viti 1997 deri në 2010 konsiderohen pjesë e një brezi të vetëm, Gen Z.

Aktorja Jodie Foster, 61 vjeç, në një intervistë për the Guardian thotë se të punosh me Gen-Z nuk është më e mira. “Janë vërtet irritues, sidomos në punë. Ah, të rinjtë e sotëm. Ata thonë gjëra të tilla si “Nuk ndihem mirë sot, do të vij pak vonë, në orën 10.30”. Ose dërgojnë emaile plot me gabime, ua vë në dukje, i pyes nëse nuk e kanë rilexuar. Dhe ata thonë: “Pse duhet? Koha është kaq kufizuese”.

Dhe përsëri: "Duhet të mos mendojnë aq shumë për veten e tyre dhe të mësojnë të ndërveprojnë jashtë. Unë mund t'i ndihmoj ata me këtë. Është shumë më argëtuese sesa të jesh gjithmonë protagonist”. Jodie Foster ka dy djem Gen-Z, Charles dhe Kit, 25 dhe 22 vjeç. Dhe ajo thotë se u përpoq të bëhej mike me aktoren njëzet vjeçare Bella Ramsey, jobinare dhe yll i The Last of Us dhe Game of Thrones.

“Ne u prezantuam në një festë të revistës Elle. Të gjithë të ftuarit kishin taka të larta dhe qerpikë fals, ajo kishte një kostum perfekt, dhe nuk kishte vendosur grim”.

Gen-Z, i cili u rrit me internetin në duart e tyre që në moshë të re, është brezi më i kënaqur me rrjedhshmërinë gjinore.

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF