KreuCelebrity

Jose Armando tek Esmeralda: Joshës në serial, por në jetë tejet i pafat në dashuri!

Jose Armando tek Esmeralda: Joshës në serial, por në jetë

Rolet e shumta në telenovelat televizive i sollen fame te madhe aktorit meksikan Fernando Colunga, e nder to, nje nga te spikaturit ishte personazhi i Jose Armando Penarreal në kultin “Esmeralda”, në të cilin ai bëri për vete shikuesit 25 vjet më parë. Fernando sot mbush 57 vjeç. Ai luajti një nga rolet kryesore në telenovelën “Otimaçica”, e cila ishte e njohur edhe per shqiptaret.

Jose Armando tek Esmeralda: Joshës në serial, por në jetë

Ai regjistroi më shumë se 200 role në filma dhe seriale dhe vazhdon të aktrojë edhe sot, dhe revista Glamour e shpalli aktorin më tërheqës për dy vite me radhë, gjë që i gëzoi shumë fansat e tij femra. Përveç kësaj, ai ishte në fronin e aktorëve më të paguar në botë.

Jose Armando tek Esmeralda: Joshës në serial, por në jetë

Pati per nje fare kohe zëra se akori ishte homoseksual, por ai i mohoi me force. Ndonese mjat i suksesshem ne ekran, Fernando nuk pati fat ne dashuri ne jeten reale dhe nuk eshte martuar kurre, edhe pse ka qenë i lidhur me kolege të shumta. Ai as aktualisht nuk ka të dashur.

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF