KreuCelebrity

Këngëtarja e njohur Lizzo tërhiqet nga muzika!

Këngëtarja e njohur Lizzo tërhiqet nga muzika!

Këngëtarja Lizzo ka vendosur të largohet nga muzika, pasi është lodhur me talljet në internet për pamjen dhe karakterin e saj.

Ky vendim vjen disa muaj pas akuzave për ngacmim seksual nga balerinët, të cilët u shprehën se i detyronte të bënin gjëra të ndryshme.

Këngëtarja e njohur Lizzo tërhiqet nga muzika!

 “Po lodhem duke e duruar që të gjithë në jetën time dhe në internet të më tërheqin zvarrë. Gjithçka që dua është të bëj muzikë dhe t’i bëj njerëzit të lumtur dhe të ndihmoj botën të jetë pak më e mirë se sa e gjeta unë. Por kam filluar të ndihem sikur bota nuk më do mua në të.

Unë jam vazhdimisht kundër gënjeshtrave që thuhen për mua për ndikimin dhe pamjen të qenit shtylla e talljeve çdo herë për shkak të pamjes sime. Karakteri im po zgjidhet nga njerëz që nuk më njohin dhe nuk e respektojnë emrin tim.”-shkroi ajo duke nënkuptuar më pas se do të largohej nga muzika.

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF