KreuCelebrity

Kim Kardashian rikthehet si ambasadore te Balenciaga!

Kim Kardashian rikthehet si ambasadore te Balenciaga!

Kim Kardashian është rikthyer në Balenciaga, duke marrë rolin e ambasadores së markës. Ky veprim vjen pas një pauze të shkurtër pas një fushate në 2022.

Kim Kardashian rikthehet si ambasadore te Balenciaga!

Në një deklaratë të shpërndarë në Instagram Story, Kardashian shprehu entuziazmin e saj për partneritetin, duke thënë, "Për disa vite tashmë, dizajnet e Balenciaga kanë qenë pjesë e pamjeve të mia të shumta - dhe disa nga momentet e mia më ikonike të modës".

Marrëdhënia mes Kardashian dhe Balenciaga ka një histori të gjatë. Ajo ka qenë një fanse prej kohësh, duke marrë pjesë në eventet e Met Gala të zbukuruara me krijimet e Balenciaga-s dhe duke zbukuruar pistën gjatë shfaqjeve të Javës së Modës në Paris.

Kim Kardashian rikthehet si ambasadore te Balenciaga!

Kardashian do të shënojë rikthimin e saj zyrtar me një fushatë të kapur nga fotografi Platon. Ky njoftim nënkupton një kapitull të ri për Kardashian dhe Balenciaga, duke theksuar besimin e ndërsjellë dhe përkushtimin për të bërë atë që është e drejtë.

Kardashian shprehu përkushtimin e saj ndaj markës, duke thënë: "Jam e emocionuar për këtë kapitull të ardhshëm për markën dhe për t'u bërë ambasadore e tyre".

Lajmi për kthimin e Kardashian si ambasadore e markës Balenciaga vjen dy vjet pasi ajo u distancua nga shtëpia e modës për shkak të një fushate të diskutueshme ndaj pornografisë së fëmijëve.

Pavarësisht nga pasojat në vitin 2022, të dy Kardashian dhe Balenciaga janë pajtuar. Shtëpia luksoze e modës hoqi fushatat e diskutueshme dhe kërkoi falje, duke çuar në vendimin e Kardashian për të rivlerësuar marrëdhënien e saj profesionale me Balenciaga.

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF