KreuCelebrity

Komenti i Sarës revolton Meritonin: “Mua djali po më bëhet 6 vjeç”!

Komenti i Sarës revolton Meritonin: “Mua djali po më bëhet

Po flitet vetem per dasmen sot ne BBV3, ku nusja dhe dhëndri do të jenë Ilnisa dhe Meritoni. Ceremonia ( me gjoja) zhvillohet në orën 21:00. Çifti ka zgjedhur dëshmitarët Julin, Gracianon dhe Riken me Merin, por ata kanë lënë edhe disa banorë pa ftuar. Bëhet fjalë për Vesën dhe Sarën që nuk duhet të marrin pjesë në ceremoni. Sara e ka quajtur Meritonin kalama për veprimin që bëri. Por kjo e ka revoltuar moderatorin.

Meriton: A s’është ofendim të të them kalama ty?

Arta: Është normal.

Meriton: Unë djalin e kam 5 vjeç, mua djali po më bën 6 vjeç më 15 korrik edhe të më dëgjojë fëmija im të më thotë tjetri kalama.

Arta: Kjo po luan (Sara), ky i joni nuk është duke luajtur (për Bardhin). Ky është i mbuluar emocionalisht me të. Sot ti e vure në pozitë Bardhin.

Meriton: Bardhi do të kënaqet se është me vëllain e vet.

https://www.instagram.com/reel/C3Fv1p4Mw4R/?utm_source=ig_web_copy_link

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF