KreuCelebrity

Kufizime të rrepta ndaj Alec Baldwin; s’duhet të konsumojë alkool!

Kufizime të rrepta ndaj Alec Baldwin; s’duhet të konsumojë

Aktori dhe producenti i 'Rust' po përballet me akuza të reja për vrasje të pavullnetshme.

Pas të shtënave fatale të 'Rust' të vitit 2021, Alec Baldwin po e gjen veten në kufizime të rrepta.

Kufizime të rrepta ndaj Alec Baldwin; s’duhet të konsumojë

Kufizime të rrepta ndaj Alec Baldwin; s’duhet të konsumojë

Aktori, 65 vjeç, kohët e fundit u deklarua i pafajshëm për një akuzë të re për vrasjen e pavullnetshme, por një sërë kushtesh duket se po formësojnë jetën e tij të përditshme.

Dokumentet e gjykatës zbulojnë se Baldwin përballet me disa kufizime të rrepta si pjesë e kushteve për lirimin e tij.

Kufizime të rrepta ndaj Alec Baldwin; s’duhet të konsumojë

Veçanërisht, ai duhet t'u përmbahet të gjitha ligjeve lokale dhe shtetërore, të mos ketë armë zjarri dhe të përmbahet nga konsumimi i drogës ose alkoolit. Për më tepër, largimi nga SHBA kërkon leje me shkrim nga gjykata dhe kontakti me familjen e Halyna Hutchins dhe dëshmitarët e mundshëm të rastit duhet t’i shmangë.

Alec Baldwin, i akuzuar më parë për vrasje të pavullnetshme në janar 2023, përballet me mundësinë e deri në 18 muaj burg nëse shpallet fajtor sipas kësaj akuze të re. Ekipi i tij ligjor, duke pritur gjykimin e ardhshëm, shprehu gatishmërinë për të përballuar procedimin.

Kufizime të rrepta ndaj Alec Baldwin; s’duhet të konsumojë

 


Në vazhdën e incidentit tragjik në setin e 'Rust', Baldwin u shpreh i pafajshëm, duke pohuar, "Ndjej se dikush është përgjegjës për atë që ndodhi, por e di që nuk jam unë".

Bordo No.65
Dhjetor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF